ВИ ТРЕБА КОНСУЛТАЦИЈА?

Долгогодишното наше искуство укажува на фактот дека на најголемиот дел од компаниите во Р.Македонија им е потребен стратешки партнер во оваа област.

ПРОРИСК - консултантски услуги

ПАКЕТИ НА КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ

  5% попуст
  • Договор за консултации
  • Достапност до Web-билтен
  • Неограничен број на совети за безбедност и здравје при работа преку телефон и е-маил*
  Попуст од 5% на сите услуги кои ги нудиме, а не се врзани со законските ограничувања.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Обука за стручни лица за безбедност при работа

  Тема: Изјава за безбедност и проценка на ризик – практична примена (методи, техники, применливост, значење)

  Дата на обука: 27.11.2014 (четврток)
  Време на почеток: 09.30 часот
  Предвидено време за завршување: 16.30 часот
  Место на одржување: Хотел ИМПЕКСЕЛ2 Скопје

  Повеќе информации во pdfПоканата и docПријавата за обуката.

  Како и што најавивме. Нашето мото за континуирана едукација го спроведеме на дело. Поминаа 4 години од отпочнување на процесот за изработка на Изјава за безбедност. Во овие 4 па и повеќе години имаше многу обуки за начини на изработка на изјавата за безбедност и проценката на ризик. Наше мислење е дека овој процес се спроведува само формално за задоволување на законската рамка. Сега веќе се откриваат голем дел од аномалиите поради законски недоречености и недоволна подготвеност со знаење и недоволна свесност за одговорност на лицата кои учествуваат во процесот.

  Нашата идеја е да се навлезе во суштината на проценката на ризик, на законските барања и нивна практична примена како и да се размени мислење и искуство со лицата кои учествуваат во процесите.

  За нас

  ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

   

  Контакт

  Тел. 00 389 2 2549 689
  Моб. +389 71 352 450
   

  ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
  Скопје, Р. Македонија
   

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.