ВИ ТРЕБА КОНСУЛТАЦИЈА?

Долгогодишното наше искуство укажува на фактот дека на најголемиот дел од компаниите во Р.Македонија им е потребен стратешки партнер во оваа област.

ПРОРИСК - консултантски услуги

ПАКЕТИ НА КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ

  5% попуст
  • Договор за консултации
  • Достапност до Web-билтен
  • Неограничен број на совети за безбедност и здравје при работа преку телефон и е-маил*
  Попуст од 5% на сите услуги кои ги нудиме, а не се врзани со законските ограничувања.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Прирачник за безбедност и здравје на здравствените работници при професионална изложеност на ебола

  Почитувани колеги и пријатели,
  следејки ја нашата заложба за превентивното дејствување, во соработка со институтот за јавно здравје го поставуваме овој pdfприрачник за слободна размена меѓу сите Вас.

  Актуелните состојби од вчерашниот ден за можна појава на ебола во Р.Македонија само ни ги убрза плановите за поставување на стручна литература која можете да ја користите.

  Ние заедно со професор д-р Елисавета Стикова и тимот од Институтот за јавно здравје на Република Македонија делумно ја завршивме нашата работа. Помогнете ни и Вие овој материјал да стигне до секој здравствен работник со препраќање на линкот до Ваши роднини и пријатели кои работат во здравствениот систем.

  Ви благодариме на соработката.

  За нас

  ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

   

  Контакт

  Тел. 00 389 2 2549 689
  Моб. +389 71 352 450
   

  ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
  Скопје, Р. Македонија
   

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.