Име на правен субјект
* Ве молиме внесете име на правен субјект
Адреса
* Ве молиме внесете адреса
Лице за контакт
* Ве молиме внесте лице за контакт
Телефон за контакт
* Ве молиме внесете телефон за контакт
Е-пошта
* Ве молиме внесете валидна електронска пошта
Број на вработени
Invalid Input
Број на работни места
Invalid Input
Површина на работен простор
Invalid Input
Број на работни простории
Invalid Input
Краток опис на дејноста
Invalid Input

Избери ја саканата услуга

Безбедност и здравје при работа


Invalid Input

Заштита и спасување


Invalid Input

ПРОРИСК - Најава

За нас

ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

 

Контакт

Тел. 00 389 2 2549 689
Моб. +389 71 352 450
 

ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
Скопје, Р. Македонија
 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.