Преглед Барај Назад
Категорија: Закони
 
Само регистрирани и најавени корисници можат да преземат датотеки од оваа категорија.
Датотеки:
Измена и дополна на Закон за безбедност и здравје при работа 136.2011

Закон за безбедност и здравје при работа (пречистен текст)

Закон за безбедност и здравје при работа 92.2007

Измена и дополна на Закон за безбедност и здравје при работа 23.2013 (1)

Измена и дополна на Закон за безбедност и здравје при работа 25.2013

Дополна на Закон за безбедност и здравје при работа 137.2013

Измена и дополна на Закон за безбедност и здравје при работа 164.2013

Закон за изменување и дополнување на законот за безбедност и здравје при работа 158 2014

За нас

ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

 

Контакт

Тел. 00 389 2 2549 689
Моб. +389 71 352 450
 

ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
Скопје, Р. Македонија
 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.