koordinator-bzr-izvedba

Изведувате објект и сте инвеститор или главен изведувач, можеби и надзор и имате еден куп подизведувачи и веќе се создава хаос на градилиштето?

Координаторот за безбедност и здравје при работа во фаза на изведба на објекти се назначува согласно Правилникот за безбедност и здравје при работа на привремени и мобилни градилишта. Нашите координатори се со долгогодишно искуство во градежништвото и знаат да се справат со проблемите кои Ви се наметнуваат. Ваше е да ги следите нивните препораки и бројот на несреќи на градилиштето да се сведе на минимум.

За нас

ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

 

Контакт

Тел. 00 389 2 2549 689
Моб. +389 71 352 450
 

ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
Скопје, Р. Македонија
 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.