koordinator-bzr-proektiranje

Ова обврска која произлегува од Правилникот за безбедност и здравје при работа на привремени и мобилни градилишта е еден од столбовите на безбедно работно место. Доколку во фаза на проектирање на објектите не се предвидат сите потребни параметри за безбедно работно место многу тешко е истите да се постигнат при нивно користење. Добрата координација на сите фази во еден проект (статика, архитектура, сообраќај, машинство, електрика, безбедност и здравје при работа, противпожарна заштита и животна средина) овозможува лесна и безбедна експлоатација и одржување на објектот.

Искуството на дел од нашиот тим преку кој поминале сериозни објекти во Р.Македонија е добра основа за почетна доверба доколку Ви е потребен еден ваков координатор за безбедност.

За нас

ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

 

Контакт

Тел. 00 389 2 2549 689
Моб. +389 71 352 450
 

ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
Скопје, Р. Македонија
 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.