Име и презиме *

Ве молиме внесете го вашето име и презиме
Адреса *

Ве молиме внесете ја вашата адреса
Телефон / Мобилен *

Ве молиме внесете го вашиот телефонсски број
Email *

Ве молиме внесете ја вашата електронска пошта
Националност

Invalid Input
Датум на раѓање

Invalid Input
ПолInvalid Input
Посакувано вработување/ професионална област *

Внесете ја позицијата за посакуваното вработување
Работно искуство *

Внесете работно искуство
Oбразование *

Внесете ги вашите податоци за образование
Стекнат експертски статус

Invalid Input
Обуки

Invalid Input
Лични вештини и способности

Invalid Input
Учество во проекти

Invalid Input
Членство во органи и тела

Invalid Input
Награди и признанија

Invalid Input
Дополнителни информации

Invalid InputПРОРИСК - Најава

За нас

ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

 

Контакт

Тел. 00 389 2 2549 689
Моб. +389 71 352 450
 

ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
Скопје, Р. Македонија
 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.