ПРОЦЕНКА НА РИЗИКОТ
КОНЦЕПТ НА ИЗЈАВА ЗА БЕЗБЕДНОСТ
РЕДОВНО ТЕСТИРАЊЕ И КОНТРОЛА НА ОПРЕМА ЗА РАБОТА
ИЗРАБОТКА И СПРОВЕДУВАЊЕ НА ПРОГРАМИ ЗА ОБУКА НА ВРАБОТЕНИТЕ ЗА БЕЗБЕДНО ИЗВРШУВАЊЕ НА РАБОТАТА
ВРШЕЊЕ НА ПЕРИОДИЧНИ МЕРЕЊА НА МИКРОКЛИМА, ОСВЕТЛЕНОСТ И ФИЗИЧКИ ШТЕТНОСТИ
ВРШЕЊЕ НА ПЕРИОДИЧНИ МЕРЕЊА НА ПРАШИНА И АНОРГАНСКИ И ОРГАНСКИ ПАРЕИ И ГАСОВИ

ПРОРИСК - Најава

За нас

ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

 

Контакт

Тел. 00 389 2 2549 689
Моб. +389 71 352 450
 

ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
Скопје, Р. Македонија
 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.