ambicon logo 

УГД Мобилна лабораторија за животна и работна средина
www.ugd.edu.mk/tzrslab

   
horvat logo

Продажба на лична заштитна опрема
www.horvat.com.mk

   
 prevmed logo

ПЗУ Превемед - Овластена ординација по медицина на труд
www.prevemed.mk

   
loging logo

Продажба на мерна опрема
www.loging.mk

   
pastorplam logo

Продажба, одржување и сервисирање на противпожарна опрема
тел. 02 2622 701 моб. 075 435 776

   
ex inzenering logo

Проектирање, испитување и мерење на опрема во Ех изведба
тел. 02 3220 471 моб. 075 399 153

   
cirkov logo

ПЗУ Д-р Чирков – Овластена ординација по медицина на труд
www.cirkov.mk

   
goring logo

Продажба на лична заштитна опрема
www.goring.mk

   
decibel logo

Инженерски методи за намалување на бучавата
www.decibel.mk

   

ПРОРИСК - Најава

За нас

ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

 

Контакт

Тел. 00 389 2 2549 689
Моб. +389 71 352 450
 

ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
Скопје, Р. Македонија
 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.