plan-za-zastita-i-spasuvanjeПланот за заштита и спасување од природни непогоди и други несреки се изготвува согласно член 14 од Законот за заштита и спасување. При изготвување на планот се користат планските документи во Република Македонија. Самиот план зависи од дејноста на работодавачот, опасностите, како и неговата големина.

За нас

ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

 

Контакт

Тел. 00 389 2 2549 689
Моб. +389 71 352 450
 

ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
Скопје, Р. Македонија
 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.