pravilnik-za-zastita-od-pozari-eksploziiПравилникот за заштита од пожари и експлозии се изготвува согласно член 72 од Законот за заштита и спасување. По утврдување на дејноста на работодавачот и можните опасности од пожари и експлозии, како и организацијата кај работодавачот се изготвува овој Правилник.

За нас

ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

 

Контакт

Тел. 00 389 2 2549 689
Моб. +389 71 352 450
 

ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
Скопје, Р. Македонија
 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.