procenka-na-zagrozenost-od-prirodni-nepogodi-i-drugi-nesrekiПроценка на загрозеност од природни непогоди и други несреки се изготвува согласно член 14 од Законот за заштита и спасување. При изготвување на проценката се користат признаени методи во Република Македонија какo и современи признати светски методи и пристапи кон оценување.

За нас

ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

 

Контакт

Тел. 00 389 2 2549 689
Моб. +389 71 352 450
 

ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
Скопје, Р. Македонија
 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.