Во нашето досегашно работење многу од Вас ни ја дадоа довербата да учествуваме целосно, или во дел од мерките за безбедност при работа. Бројот на наши клиенти секојдневно се зголемува. Тоа за нас е уште поголем предизвик, да ја оправдаме довербата и да изнајдеме нови начини и модели кон подобрување на услугите кои ги даваме.

Доколку не се најдовте на оваа листа, а имате потреба од нашите услуги, само кликнете на означениот дел и ќе добиете формулар кој треба да го пополните и да ни го испратите.
Ве очекуваме.

Листата на нашите клиенти е во продолжение.

АД ЕЛЕМ-ПОДРУЖНИЦА ХЕЦ ТРЕСКА Скопје
ЕВН МАКЕДОНИЈА АД Скопје
ТЕХНИЧКИ ГАСОВИ АД Скопје
ТАВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Аеродром Петровец
БТА МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Аеродром Петровец
АТУ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Аеродром Петровец
ЕВРОЧИСТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Аеродром Петровец
АЛКАЛОИД АД Скопје
АЛКАЛОИД КОНС ДООЕЛ Скопје
ПЗУ БИЛНА АПТЕКА Скопје
ДПТУ ЏОНСОН МЕТИ ДООЕЛ Скопје
ОХРИДСКА БАНКА АД Охрид
ЈУГОХРОМ ФЕРОАЛОЈС ДООЕЛ Јегуновце
ПРОИЗВОДСТВО НА ТОПЛИНА БАЛКАН ЕНЕРЏИ ДООЕЛ Скопје
МАКПЕТРОЛ АД Скопје
ИМПЕРИАЛ ТОБАКО ТКС АД Скопје
МЕРМЕРЕН КОМБИНАТ АД Прилеп
РУДНИК БУЧИМ Радовиш
РУДНИК САСА Македонска Каменица
Општинско основно училиште КОЧО РАЦИН Скопје
РАДЕ КОНЧАР-ЗАЕДНИЧКИ ДЕЈНОСТИ Скопје
Винарска Визба ТИКВЕШ АД Скопје
ЈП МАКЕДОНСКА РАДИОДИФУЗИЈА Скопје
ПРОАГЕНС ДОО Скопје
ДТНДУ ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА Скопје
СЕКЈУРИКОМ МУЛТИСЕРВИС ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДОО Скопје
ЏЕВАХИР ГУРУП АД Скопје
ФИБЕРТЕК 2013 ДООЕЛ Скопје
АД АЕРОДРОМИ НА МАКЕДОНИЈА Скопје
МАКЕДОНСКИ ЕНЕРГЕТСКИ РЕСУРСИ АД Скопје
КАРАОРМАН АД Скопје
ЛОГИНГ ЕЛЕКТОНИКС ДОО Скопје
ДТУ БИС ОИЛ ДОО Скопје
ЦЕПТЕР МАК ДООЕЛ Скопје
ТД ТРЕЈДЕК ДООЕЛ (дистрибутер на НИВЕА) Скопје
ДТГМ АЛМА-М ДООЕЛ експорт-импорт (застапник на НЕСТЛЕ) Скопје
ЛОТУЛС ДОО (застапник на МАКИТА) Скопје
ДЕЛТА БЕТ ДООЕЛ – спортски обложувалници MOZZART Скопје
ЛЕК СКОПЈЕ ДООЕЛ Скопје
ДПТУГ АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ Скопје
ДГТУ „ЕЛЕКТРОМИКИИЦА“ дооел Скопје
ГРАНИТ-ЕЛЕКТРИКА Мирко дооел Скопје
ДТГМИУ ЕЛЕКТРО ЛАБ ДОО увоз извоз Скопје
СПЕЦИЈАЛ ПРОДУКТ ДООЕЛ Скопје
ДПТУ КИСМИ ДООЕЛ Скопје
ДГТ ПАРТНЕР ДИЗАЈН ДООЕЛ Скопје
ДПТУ АКВА ДЕЈОН ХЕМ ДООЕЛ Скопје
ЖИТО СКОПЈЕ СИЛБО дооел Скопје
ТДПТУ „ВЕРИАН“ Скопје
ДПТУ ЕКОНЕТ ДОО Скопје
ДПИП ИВАКО ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ Скопје
ТДПТУ ТИЈАНА 2202 ДООЕЛ Вевчани
ТДПП ПАНТЕР-МИС Скопје
ГПТД УНИВЕРЗАЛ-БАЛКАН ДОО Скопје
ДПТУ „МЕЛМАКС БМ“ Гоце дооел Скопје
АМОР КОМПАНИ дооел Кочани
ДПТУ СИСКОН Драгиша ДООЕЛ Скопје
ДПУПГМ СТАРС ДООЕЛ Скопје
ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ДЕТСКА АКАДЕМИЈА ДОО Скопје
БАЛКАН ИНВЕСТ ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ Скопје
КИНГ ИЦТ ДООЕЛ Скопје
ДПТУ СВАЌАРО ДООЕЛ Прилеп
ДПТУ КИГ КОМПАНИ ДООЕЛ Прилеп
ПЕЧАТНИЦА НАУМОВСКИ ДООЕЛ Скопје
ПРИМААКВА Скопје
ЦИВКОН АГО ДОО , Скопје
ДИВИ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ , Скопје
УРБАН ПЛАН КОНСТРУКТИОН УПЦ ДООЕЛ Тетово
АДЦ ДООЕЛ Скопје
СКАЈШПЕД ДООЕЛ Скопје
ЕСКАВАТОРИ МК Скопје
ВИНДИЈА ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДООЕЛ Скопје
ЛСГ БИЛДИНГ СОЛУШНС ДООЕЛ Скопје
ИСКУП ИНШААТ ДООЕЛ Скопје
ЕЛЕКТРОНАБАВА ДООЕЛ Скопје
ДОГАН ФРИГО ДООЕЛ Скопје
НАНА ВИКИ ДООЕЛ Скопје
ДППУ ЕУРО СТИЛ 1 ДООЕЛ Скопје
ДППУ СТОУН ДИЗАЈН ДООЕЛ Скопје
ВИЗАРД СИСТЕМИ ДООЕЛ Скопје
ОПТИМУМ ХР Скопје
МАДЕКА ДОО Скопје
ДТУ УНИВЕРСАЛ ДООЕЛ Скопје
СУМБРО ТРЕЈД ДООЕЛ Самоков
ТОНДАХ МАКЕДОНИЈА АД Виница
СОЛЕТА Скопје

ПРОРИСК - Најава

За нас

ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

 

Контакт

Тел. 00 389 2 2549 689
Моб. +389 71 352 450
 

ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
Скопје, Р. Македонија
 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.