strucno-lice-za-bzr

При едно статистичко истражување за Р.Македонија спроведено од наша страна утврдено е дека доколку слепо се почитуваат одредбите од законот за безбедност и здравје при работа  во делот на стручно лице, едно стручно лице поминува 70 минути месечно во една компанија вклучувајки го и патот меѓу компаниите.

Ние не сме такви стручни лица кои само склучуваат договори за да се реализира законската обврска.

Сериозниот пристап на оваа обврска, која произлегува од неколку членови од Законот за безбедност и здравје при работа, е една од основните начела за доследна примена на мерките за безбедност при работа.

Доколку Вашите барања се поголеми нашите стручни лица ќе направат многу повеќе за Вашата безбедност од она што е минимална законска обврска.

За нас

ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

 

Контакт

Тел. 00 389 2 2549 689
Моб. +389 71 352 450
 

ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
Скопје, Р. Македонија
 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.