ВИ ТРЕБА КОНСУЛТАЦИЈА?

Долгогодишното наше искуство укажува на фактот дека на најголемиот дел од компаниите во Р.Македонија им е потребен стратешки партнер во оваа област.

ПРОРИСК - консултантски услуги

ПАКЕТИ НА КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ

  5% попуст
  • Договор за консултации
  • Достапност до Web-билтен
  • Неограничен број на совети за безбедност и здравје при работа преку телефон и е-маил*
  Попуст од 5% на сите услуги кои ги нудиме, а не се врзани со законските ограничувања.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • ПРОРИСК Новости

  Одржана обуката за стручни лица за безбедност при работа и доктори по медицина на труд

  28.11.2014 img1Најавената обука во организација на ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ на тема Изјава за безбедност и проценка на ризик на работно место –практична примена (методи, техники, применливост, значење) се спроведе на 27.11.2014 година во хотел ИМПЕКСЕЛ 2.

  Повеќе...

  Прирачник за безбедност и здравје при работа

  Почитувани соработници. Од печатење излезе „Прирачник за безбедност и здравје при работа“ од авторот М-р Горан Поповски...

  Повеќе...

  Прирачник за безбедност и здравје на здравствените работници при професионална изложеност на ебола

  Почитувани колеги и пријатели,
  следејки ја нашата заложба за превентивното дејствување, во соработка со институтот за јавно здравје го поставуваме овој pdfприрачник за слободна размена меѓу сите Вас.

  Актуелните состојби од вчерашниот ден за можна појава на ебола во Р.Македонија само ни ги убрза плановите за поставување на стручна литература која можете да ја користите.

  Ние заедно со професор д-р Елисавета Стикова и тимот од Институтот за јавно здравје на Република Македонија делумно ја завршивме нашата работа. Помогнете ни и Вие овој материјал да стигне до секој здравствен работник со препраќање на линкот до Ваши роднини и пријатели кои работат во здравствениот систем.

  Ви благодариме на соработката.

  Промоција на новите услуги на ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ

  thumb 06.10-.2014-img1На 03.10.2014 година на закажаната промоција на која се промовираа новата веб страната, е-билтенот и новите услуги кои ги нудиме на пазарот присуствуваа 95 наши соработници и пријатели.

  Повеќе...

  За нас

  ДУ ПРОРИСК ДООЕЛ – Илинден е друштво чија дејност е исклучиво безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

   

  Контакт

  Тел. 00 389 2 2549 689
  Моб. +389 71 352 450
   

  ул. 852 бр. 62 (Комплекс Газела) 
  Скопје, Р. Македонија
   

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.